Något som också är viktigt för en spelare eller gamer är att ha ett bra skrivbord. Man behöver något att ha datorn, tangentbordet och allt annat på. Men vad är viktigt när man ska välja sitt skrivbord?

Storleken

Man måste först och främst ta reda på hur stort skrivbord man behöver. Om man ska ha flera datorskärmar kan man behöva ett större skrivbord än om man bara ska ha en liten laptop på bordet.

Höjden

Skrivbord finns i flera olika höjder och modeller. Om man inte har en höj- och sänkbar stol kommer man att vara mer beroende av att verkligen köpa ett bord som ha en bra höjd för att få en bra ergonomi när man spelar. Om bordet är för lågt får man titta ner på datorn och om det är för högt får man sträcka sig för att nå datorn.

Förvaring

Det kan också vara bra att tänka på om man vill ha mycket eller lite förvaring på sitt skrivbord. Man kanske behöver kunna ställa undan tangentbord och annat för att också kunna hålla på med pappersarbete och liknande. På vissa skrivbord finns det också hyllor man kan placera tangentbordet på. Hyllan skjuts sedan in under skrivbordet.