För ett par år sedan lanserades spelet League of Legends. Det är ett spel som till viss del liknar World of Warcraft men till skillnad från det sistnämnda kostar League of Legends inte lika mycket pengar att spela varje månad. Det är med andra ord inte lika stor risk att man som spelare ruinerar hela banken genom sitt spel.

Vad går spelet ut på?

Spelaren ska med olika magier försöka mota bort ondskan i den fiktiva världen. Som spelare kan man välja bland flera olika kategorier av varelser att spela som och det är inte heller helt olikt World of Warcraft i avseendet att även det här är ett lagspel där spelaren ska samarbeta med andra spelare från samma faction för att förgöra motståndaren och dennes bas. Här har man dock ingen fri värld att springa i, utan man är låst till ett visst antal banor och man måste vänta mellan olika matcher. Det finns flera olika spellägen att välja mellan och dessutom kan man köpa till extra saker som skins, vapen med mera. Som spelare måste man också se till att uppgradera sin figur under spelets gång. Det här kan kosta pengar om man inte riktigt orkar spela flera matcher eller om man inte lyckas vinna dem innan man har gått upp i nivå och fått bättre vapen, egenskaper med mera.

Spelets grafik

League of Legends uppdateras ofta och grafiken blir bättre och bättre. Det kan fungera att spela spelet på en laptop, men om den är av äldre modell får man räkna med att det kan haka upp sig lite.